Vi planter vores økologiske broccoli planter direkte på marken i jordpotter. Inden plantning står de til hærdning under fiberdug, så de er bedre rustede til de kølige forårstemperaturer.
Der lægges vægt på at anvende sorter, der både egner sig som ingrediens i varme retter og til salat. Sorter der let opskæres i gode sprøde buketter foretrækkes, da det gør det lettere at tilberede broccoli i salat.
Vi arbejder målrettet med at kunne levere broccoli med god sprødhed og god smag, flot farve og god holdbarhed efter høst.
Broccoli er nok den kålsort, der er mest kendt for sine særlige helsebringende egenskaber. Den har et meget højt indhold af C, såvel som kostfibre. Broccoli indeholder desuden flere unikke stoffer, som i forsøg har vist sig at have en række helsebringende egenskaber, som kan styrke kroppens immunforsvar i kampen mod flere af de store livsstilssygdomme.
Sæson: Uge 23-42 (økologisk), uge 22-43 (konventionel)